top of page

OUDERWERKING

De ouderwerking van De Pannebeke wil zich samen met de school inzetten om een goede school- en leeromgeving te creëren voor de kinderen. Hiervoor zet de ouderwerking zijn/haar schouders onder thema activiteiten en helpt ze waar nodig met de schoolactiviteiten. Zo wordt er bij de start van het schooljaar een welkomstpicknick georganiseerd. Verder hadden we met Halloween een ludieke griezelactiviteit, voor kerst een gezellige wintermarkt en een paaseierenraap. Op die manier kunnen ouders, kinderen, leerkrachten, maar ook mensen uit de buurt kennis maken met de school en samen plezier maken.

 

Ook wil de ouderwerking een stem zijn van de ouders bij de school en zo meehelpen om de school een fijne leer- en groeiomgeving te maken voor alle kinderen.
Op regelmatige basis zit de ouderwerking samen met de directie en leerkrachten om samen te kijken wat we kunnen verbeteren.

INTERESSE?

Heb je zin om bij de ouderwerking te komen?
Zeker welkom!

ouderwerking.png
Impact_Neg_CMYK-02.png
GO!_VLA_Logo_3regels_WIT.png

GO! Scholengroep !mpact is een samenwerkende groep van basis- en secundaire scholen voor regulier en buitengewoon onderwijs met onderwijsinternaten 
en welzijnsvoorzieningen, leersteuncentrum Sterk en 
CLB Connect. Samen maken we indruk in regio Brugge, Torhout tot aan de kust.

bottom of page