top of page

SAMEN GAAN WE VERDER

"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together"

Als school willen we een open school zijn. Een school waar iedereen zich welkom voelt en waarbij we samen, met alle partijen (ouders, logopedisten, ondersteuners, CLB, ...) werken aan het welbevinden van onze kinderen. Het is voor ons belangrijk dat je als ouder bij ons terecht kan met al je vragen, zorgen, ... over jullie kind(eren). Je kan steeds mailen naar directie@brugge-depannebeke.be of bij dringende zaken bellen naar het nummer van Dieter, de directeur (0474 33 95 90).

Een open school zijn betekent ook kijken waar we experten en kennis van buitenaf kunnen betrekken bij onze school en hoe wij naar buiten kunnen gaan om bij te leren, "in het echte leven".

We willen een goed-gevoelschool zijn omdat enkel een gelukkig kind in staat is om te leren. We praten met kinderen en betrekken hen bij problemen, het zoeken naar oplossingen, ... Kinderen zijn tenslotte tot zoveel in staat, als we maar in hen geloven. We stimuleren sterk kinderen in hun zelfstandigheid en ondersteunen hen hierbij. We laten kinderen nooit zomaar los.

Impact_Neg_CMYK-02.png
GO!_VLA_Logo_3regels_WIT.png

GO! Scholengroep !mpact is een samenwerkende groep van basis- en secundaire scholen voor regulier en buitengewoon onderwijs met onderwijsinternaten 
en welzijnsvoorzieningen, leersteuncentrum Sterk en 
CLB Connect. Samen maken we indruk in regio Brugge, Torhout tot aan de kust.

bottom of page